Inte fel med en skidresa

Sol och värme i all ära, men att ta en skidresa på vintern, det är något jag gillar att göra det med. Jag åker gärna till en stor skidort, i Sverige så väl som utomlands. I år lutar det åt att ta en resa till Sälen. Det är ett trevligt ställe att åka skidor på tycker jag. Det är ett bra snödjup i Sälen oftast och så har de bra faciliteter, bra backar och bra aktiviteter runt om med. 

Bra backar i Sälen

I Sälen finns det gott om bra backar som passar alla. Eller rättare sagt det finns alltid en backe som passar ens skidåkning. Det finns ju många skidanläggningar uppe i Sälen och därmed även mångra bra backar att välja på. En av dem heter Väggen i Sälen. Den finns på Hundfjället. Andra backar i Hundfjället är passande för barn, då det bland annat finns Trollskogen.

Mysigt med skidåkning

Fördelen med att åka på skidresa är ju just att man då kan ägna sig åt att åka skidor, både nerför, utför, rakt fram, så som man vill och önskar. Det går åka snowboard med och sedan inte heller missa att gå på after ski. Om du inte åkt skidor innan, så finns det ofta bra skidskolor att gå på, för att lära sig. Det är något både barn och vuxna kan göra.

Själv har jag åkt skidor sedan jag var liten och som sagt, det är något jag verkligen gillar att göra.

 

11 Oct 2021