Åk till äventyret i söder

Nästa år ska vi åka på en riktig långtur. För första gången ska vi, som familj åka utanför Europa. Det ska bli sp spännande att åka hela vägen till Sydamerika. Vi ska göra en rundresa i Chile. Åka till Atacamaöknen, Valparaiso, Vina del Mar och ta en tur ut till Rapa Nui. Vi kommer att resa till Galapagos efter Rapa Nui, så vi besöker några öar när vi ändå är mitt i Stilla Havet.

Vi reser sunt med Inca Tours

Vi reser runt med Inca Tours, de har exklusiva boenden för bra priser, plus att vi kommer att turista en hel del runt på de chilenska och ecuadorianska öarna. Vi kommer att få se sällsynta djur, vacker natur och så mycket på en och samma resa. Vilken resa det kommer att bli! Vi kommer att kryssa runt på Stilla Havet.

Har länge velat åka till Chile

Jag har så länge velat göra denna resa eftersom halva min släkt är från Chile. Det blir lite av att söka upp mina chilenska rötter, och se var min ena förälder kommer från (Santiago). Jag är så spänd på om hur jag kommer att känna, om det känns som att komma hem. Om jag kommer att känna någon samhörighet med mina chilenska släktingar.

19 Sep 2017