Att undvika bakfylla!

Hur mycket man än försöker att ta det lugnt med drinkarna så slutar vissa kvällar med att man vaknar upp bakis! Det är inte roligt! Synd att en rolig kväll med många goda drinkar ska innebära att man dagen efter inte orkar göra något! Dock har jag lärt mig av mina misstag, så varje gång jag druckit drinkar med tjejerna, så ser jag till att innan jag lägger mig, ta en brustablett med vätskeersättning. Det hjälper, jag lovar! Alla andra tips på nätet, brukar inte vara något att lyssna på, de har oftast fel. Men med vätskeersättning och resorb får kroppen en påfyllning av salter, socker och extra vätska. Kroppen mår helt enkelt bättre.

Köp resorb på nätet

Om du inte har testat detta och brukar få en hemsk bakfylla, köp vätskeersättning du med. Det finns att köpa resorb på nätet. Se till att du har beställt hem det innan nästa gång du ska på fest, så att du alltid har det hemma. Själv har jag alltid flera rör hemma, det känns skönt att veta att jag kan använda det, efter en fest!

Att slippa vara bakis är riktigt skönt och det innebär att jag orkar göra saker dagen efter så som att träna eller hänga med vännerna ut på roliga saker. Att slippa ligga i soffan och bara vänta ut på att man ska må bättre är inget jag längre behöver göra tack vare resorb. Testa du med får du se! Jag lovar att du kommer tycka det funkar bra!

3 Mar 2017