Cykelsemester med Stålhästen och Winther elcyklar

Nu kvittrar fåglarna som mest och det börjar bli varmt och skönt i kalla Sverige. Av den anledningen börjar man ju fundera lite på sommarsemestern. Jag och en kompis har länge pratat om att cykla en vecka, för att se landet på ett lite annorlunda sätt. Min kompis har varit i kontakt med en Winther återförsäljare i Stockholm för att kolla upp om det funkar att semestra med en elcykel, och de tyckte det lät som en rolig idé. Bara vi hittar ställen att ladda upp batterierna, men det ser jag inte som ett problem. Själv har jag kollat på ett annat cykelmärke. 

En snygg damcykel

Jag är intresserad av en Stålhästen elcykel. Den säljs av samma återförsäljare och har ett bra pris. Den är också jäklig snygg och med en korg fram och en bra pakethållare så kan jag få med mig alla de prylar jag vill ha. Så den blir det nog att jag beställer hem. 

Vart ska vi cykla då?

Vi har inte bestämt oss ännu men vi har kollat på några alternativ. Det finns fina cykelleder i Västra Götaland om man vill känna historiens vindslag, och det finns också massor vi vill se på Gotland. Min kompis har dragit ut information om dessa alternativ, och flera till så vi ska ta en kväll och dricka lite vin och planera vår resa lite mer ingående. Det blir väl också då vi bestämmer exakt var vi ska ta vägen. 

1 Apr 2019