Fler bröllop i sommar

Ni vet, jag fick ju en inbjudan till bröllop i höstas som ska vara i Skåne. Strax därpå fick jag en inbjudan till i brevlådan, samt en förfrågan om att vara typ tärna eller vad det heter på ett tredje. Som tur är så krockar ingen av dem. Men jag får nog se till att göra något åt utssendet på mig själv. Eller ja, förbättra lite här och där. Har planer på att göra en fransförlängning Stockholm till exempel. Sen, vad mer än fransförlängning? Jo, fixa naglarna och så ska jag fixa håret med. Men detta får bli närmare vår och sommar då dessa bröllop ska vara.

Olika kläder ska skaffas

Jag har ju skaffat snygg klänning till bröllopet i Skåne, men jag kan ju inte gärna använda samma på de andra. Sen, som tärna kanske jag ska ha något särskilt, vet inte om vi blir flera och ska ha likadana klänningar eller så. Det kanske är bra att kolla upp innan jag shoppar loss. Det är ju i alla fall en klänning till som ska köpas.

Ska bli trevligt med bröllop

Det ska bli kul att gå på flera bröllop nu och att få vara del av ett är med spännande. Det har jag inte varit innan. Jag har ju sett massa filmer från USA där är det ju stort att ha maid of honor och så vidare. Det är det ju tyvärr inte på samma sätt här i Sverige.

14 Mar 2019