Min första egna lägenhet

Jag har flackat runt en del de senaste åren. Bott hos syrran i USA en del, hemma hos vänner och hemma hos föräldrarna såklart. Nu har tiden tydligen kommit att flytta in i en egen lägenhet och jag har fått hjälp av mamma och pappa att köpa en mysig tvåa i Malmö. Om två veckor går flyttlasset.

Flyttlasset går nästa söndag

Jag har faktiskt en hel del grejer, även om jag aldrig bott själv innan. Eftersom mamma och pappa flyttar till ett mindre hus samtidigt så får jag ta över en del av deras möbler, i alla fall tills jag själv får råd att köpa nytt. Den mysigaste inredningen är alltid lite brokig, tycker jag. Min flyttfirma i Malmö kommer och hämtar alla grejer på förmiddagen nästa söndag och sedan bär det iväg till min första egna lägenhet. Jag ser så sjukt mycket fram emot detta!

Det är alltså en ljus vindsvåning i centrala Malmö. Det finns hiss, tack och lov. Sovrummet är inte så stort, men en 1.40 säng med tillhörande nattygsbord får plats, plus en byrå med spegel. Det är ju vad man behöver i sitt sovrum. Vardagsrummet är desto större! Snedtak och bjälkar och massa ljusinsläpp. Här kommer jag ha soffhörna med TV samt lite längre bak mitt skrivbord med dator. Det blir perfekt. Köket är också ganska stort så jag tar över mamma och pappas köksbord med plats för sex stolar. 

7 Feb 2019