Om man skulle gå en skönhetsutbildning?

När jag var liten så gillade jag att sminka mina kompisar och fixa med deras hår. Jag hade ett tag där funderingar på att bli make-up artist eller frisör, men det blev inte så. Men för ett tag sedan så såg jag att det fanns reklam för ett ställe med skönhetsutbildningar. Det stod läs mer om våra utbildningar, så jag klickade mig vidare och kollade. Det är ett ställe som heter Beautyprofession Sweden. De har bland annat utbildningar där man lär sig använda Zfill. Eller rättare sagt de har utbildningar inom injektionsteknik med fillers från Zfill.

Kan vara kul lära sig något nytt

Det kanske kan vara kul att gå en sådan här utbildning. Såg att man kan välja att gå dem i Stockholm, Göteborg, Malmö och Borås. Bra att man kan välja! Så vem vet, kanske man ska boka in sig på en sådan här utbildning.

Vore coolt med egen salong

Det vore ju häftigt att kunna starta en egen salong. Om man har gått en utbildning inom skönhet är det ju rätt lätt tänker jag. Man kan ju även dela salong med andra som har andra utbildningar. Jag spånar bara lite fritt nu, men det är en kul tanke.

Nu hinner jag inte sitta här mer och skriva, ska ut på stan för en sen lunch med en av mina vänner är det tänkt. Ska prata med henne om denna utbildning och se vad hon tycker. 

25 Jan 2019