Skaffa sol på semestern!

Kan man verkligen skaffa sig sol på semestern? Jo, det kan man. Om man gör som jag och köper dig en lägenhet på Mallorca. Istället för att köpa sig ett fritidshus i Sverige, och aldrig veta om du får se någon sol under din semester kan du lika bra skaffa dig en lägenhet med garanterad sol på Mallis. Det kostar ungefär lika mycket, i alla fall om du vill ha sommarhus i Stockholms, Göteborgs skärgård eller på Gotland. Då kan man lika dra söderut, känner jag.

Hur skaffar man sig sol på semestern?

Hur man skaffar sig sol på sin semester är inte alls särskilt krångligt. Först tar du kontakt med en mäklare på Mallorca. Sedan berättar du vad du letar efter. Gillar du att kunna gå ut i en trädgård, eller pool på markplan kanske du vill ha ett hus, men är du som jag och det inte spelar någon roll om det är på markplan eller några våningar upp, kan du skaffa dig en lägenhet. Även de kan ha pool på sin altan, nämligen. Är inte det lyxigt? Att ha sin egen pool på sin altan? Du har ju garanterat sol under hela din semester och har säkert behov av att svalka av dig emellanåt.

En svensk mäklare på Mallis

Varför inte skaffa din pensionsbostad här? Lavin-Estates är svenskt och ett av Mallorcas största mäklarföretag. De har ett personligt engagemang, stor kunskap och erfarenhet och hjälper till gratis från bygglov tills huset är färdigt. De hjälper till med att renovera hus och nybyggnationer. De kan hjälpa till med sitt stora nätverk av samarbetspartners och kan ge totallösningar och projektledning av nybyggnation och ombyggnationer. Ibland kan det vara bättre att köpa ett renoveringsobjekt eller bygga nytt på Mallorca om man inte har lyckats hitta det rätta.

15 Sep 2017