Snygga silvriga smycken

Jag är så glad för jag har hittat världens bästa silversmyckesaffär på nätet. Där hittade jag ett vackert silverhalsband med Swarovskipärlor. Affären heter Silversmycken online och har silversmycken för både damer och herrar. Annars är det inte lätt att hitta silversmycken till bra priser. Silver har stigit i pris, sedan guldet rusade i höjden för mer än sex år sedan. Ett tag försvann de flesta från aktiemarknaden och investerade i annat än aktier, bland annat i guld.

Silver är snyggt

Silver är bland det snyggaste som finns i smyckesväg. Åtminstone tycker jag det. Allt beror vilken nyans man har på sin hud. Har man en hud som går mer i blått, är silver det man ska bära. Har man en hudton som går mer i rött, är det guld man ska ha. Det har inte att göra vilken ögonfärg eller hårfärg man har, utan det är bara hudtonen man ska titta på.

Silver trendigt

Silver är också en ganska tydlig trend just nu både i smyckesväg men också i inredning. Sedan har vi ju fina svenska designers som enbart gör sina smycken i silver. Bli silversmed är faktiskt något jag skulle kunna tänka mig att bli. Tänk dig snyggt hamrat silver. Finns det något snyggare?

15 Aug 2017