Flytta magen till bysten?!

Tänk om man fungerade lite som en ballongfigur, man klämmer lite där man vill bli mindre och flyttar runt det till de platser man vill bli lite större. Det hade ju varit så himla enkelt då att få den där kroppen som man verkligen vill ha och inte behöva bekymra sig över sitt utseende lika mycket. Nu är det ju tyvärr inte riktigt så lätt att skulptera kroppen men man kan ju faktiskt fixa till den ändå!

Få den byst du önskar!

Plastikkirurgen Sophiahemmet erbjuder bröstoperation i Stockholm och hit kan du vända dig om du vill ha hjälp med en korrigering av din byst. Du får professionell hjälp av kirurg med en lång erfarenhet. Med marknadens bästa material och ett stort kunnande så kan de se till att du får den byst just du vill ha och oavsett skälen till att du önskar en operation så kan du här räkna med att få bra konsultation och en bra behandling.

Trygg och säker fettsugning

Sen var det ju det där andra problemet, med mina fettdepåer runt höfterna. Jag har hittat ett ställe som erbjuder fettsugning och de gör det med lokalbedövning och man kan åka hem samma dag. Det låter ju faktiskt rätt bra att åka in till stan, göra en fettsugning och sen åka hem och vara redo för jobbet igen nästa dag. Om jag satsar på båda dessa behandlingarna så blir det ju nästan som jag klämt ihop mina höfter, och fått större bröst! 

25 Feb 2017