Tid för avkoppling

Det jag brukar göra allra helst när jag vill få tid för avkoppling, det är att åka på semester utomlands en vecka eller två. Dock är det ju så att man inte alltid har tiden eller pengarna till det. Dock finns det andra bra sätt att få avkoppling på, som inte kostar lika mycket pengar och som bara är över ett par dagar. Det är att åka på spaweekend. En spaweekend är inte fel att ta då och då. I Sverige finns det ju en massa bra spa-anläggningar att välja på med, så det finns något för alla. Ett ställe jag själv gillar en hel del, det är Sätra Brunn. Där har jag varit ett par gånger. 

Spa hemma funkar i nödfall

Ibland har man inte tid att åka på en spaweekend, eller råd heller. Då kan man faktiskt göra spa hemma, i sitt badrum. Det bästa är så klart om man har ett badkar, men det går bra med dusch också. Det finns en massa bra recept på nätet där man kan tillverka egna ansiktsmasker, hårinpackningar, scrubs med mera och det av saker man ofta har hemma i köket. Det är ett billigare sätt att komma undan på så att säga. 

Andra sätt att koppla av

Alla har vi ju olika sätt att koppla av på, det är inte ett måste att det är spa. Det går lika bra att koppla av ett par timmar med en bra bok, eller med en bra serie på tv. Ägna dig åt det du kopplar av på bästa sätt med.

11 Dec 2019